Wij zijn ons bedrijf

Sinds 1985 is Toine al werkzaam in de financiële branche, begonnen bij de toenmalige NMB Bank. Eerst als adviseur particulieren later als hypotheekspecialist. In 1997 namen wij de logische vervolg stap, zelfstandig ondernemer. Eerst als franchisenemer van een landelijke keten.

Wij kwamen er steeds meer achter dat werken bij een grote financiële instelling leidt tot eenzijdigheid en daarom niet tot onafhankelijk advies. Grote organisatie zijn afhankelijk van productieafspraken met geldverstrekkers en verzekeraars.

Omdat wij relationeel adviseren hebben wij in 2007 afscheidt genomen van de landelijke franchiseketen en hebben ons bedrijf onder onze eigen naam voortgezet.

Voor ons is adviseren:

 • Het centraal stellen van de relatie met de klant en niet het financiële product;
  In tegenstelling tot veel van onze collega's luisteren wij naar wat u niet zegt, maar wel wenst.
 • Financiele vraagstukken inspireren ons;
  Het gaat om het veilig stellen van uw financiële toekomst en uw persoonlijke bezittingen. Naarmate u welvaart toeneemt, wordt uw leven complexer. Hoe meer uw bezit, des te meer u kunt kwijt raken.
 • Uitgangpunt voor ons advies over financiële beslissingen, is de levensdoelstelling van de klant;
  Wij willen u helpen uw doelen te bereiken in het leven, zodat u meer tijd overhoudt om te doen wat u leuk vind en het verkrijgen van financiële vrijheid. Mensen maken geen plan om te falen, u heeft maar 1 leven, maak een plan...
 • Geld is een middel om de mens te dienen niet andersom;
  "Money is neither interesting nor important, it simply enables us to do interesting and important things"

Als u uw Financiele toekomst wilt veilig stellen , laat het ons dan doen, het is ons werk en we doen het goed!